Az ukránok olyanok nekünk, mint a szeretetreméltó, de a szipuzástól kissé visszamaradott unokatestvér. Hosszú közös történelmünk van, gyakorlatilag alig múlt el évszázad, hogy ne próbálgattuk volna nekik tanítgatni, hogy hogyan kell főzni, házat építeni, lengyeleket hentelni, ruszkikat baszni, persze nyilván végig piáláson járt az eszük, aztán a vége az lett, hogy hagyták magukat beolvasztani a Szovjetunióba. Mára arra redukálódott a kapcsolat, hogy a kivételezettek most ikeás nejlonszatyorban hordják haza estére a gázt, a többiek meg az autópályának nevezett nyiladékok mellett árulhatják abból a radioaktív medvehagymát. De azért is vagyunk itt, hogy ilyenkor segítsünk, most például megtanítjuk majd őket fotballozni.

Hogy csak a legfőbb okokat vegyük elő, amiért magabiztosak lehetünk:

  • A teljes támadószekciónktól a világon bármelyik csapat összefoshatja magát. Most teljes a gárda.
  • Biztos, hogy a hazaiakat fogja tolni a bíró, de azért egy IFA-nyi Prilukiért még az nb1-ben se fújnak be egynél több jogtalan tizit, annyit meg még simán megbírunk.
  • Az ukránoktól úgyis hárman lebuknak majd dopping miatt, köztük a kapus
  • A lelátón mindenki szőke lesz, sárga mezben, az olcsó vodkától keletkező szájszag nehezen megkülönböztethető a minőségitől, szóval bent mindkét fél hazai pályán érezheti majd magát.
  • Egyszerűen tökösebbek vagyunk. Ibrahimovic pont most nyilatkozta azt a szerencsétlen noname alkoholistákról, hogy: „Az ukránoknál nincs kiemelkedő sztár. Hiszen mindegyikük sztárjátékos.” Hát nem imádnivalóan pofátlan ez a fiú?

Ki a fasza gyerek? Te vagy a fasza gyerek Zlatan, a hétéves Elias is tudja. Más véleményt itt lehet olvasni.

10 komment

Címkék: ukrajna elias esélylatolgatás

A bejegyzés trackback címe:

https://svedtorna.blog.hu/api/trackback/id/tr434581181

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

geegee · http://eszakonelunk.blog.hu 2012.06.11. 19:07:22

Ez most komoly?Mert viccnek durva lenne...
Ezek a svédek az utóbbi meccseken a mázlifaktoruknak köszönhetően szerezték a pontjaikat.Főleg ellenünk.Most nem csak a legutolsó sorozatra gondolok.De a mostani eb-re is ippeg csak kijutottak pótselejtező nélkül.Roppant kíváncsi leszek a fantasztikus teljesítményükre, főleg ha Zlátán nélkül kell esetleg játszani...

Szőr Laca 2012.06.11. 22:32:45

Remélem, ez csak szerepjáték.
Nem tudom elképzelni, hogy bárki szívből
szurkoljon a svédeknek, pláne nem a világ legunszimpatikusabb, Zlatan névre hallgató focistájának. Szóval, lehet csomagolni!
És addig is egy kis nosztalgia:
Magyarország- Svédország 2:1
www.youtube.com/watch?v=4Izevy-g_14

geegee · http://eszakonelunk.blog.hu 2012.06.11. 22:41:27

Loller, maradt a 2:1...máskor lehet óvatosabban jósolgatni... :-)))

nils holgersson 2012.06.11. 23:11:47

Szégyelljétek magatokat, most fájdalmat okoztatok a hétéves Eliasnak

szanalmas 2012.06.13. 17:37:05

Nem akarok ünneprontó lenni, de Ibrahimovics a futballtörténelem legnagyobb tahója, és még így is példakép. A "rajongóktól" (nem csak futball) nincs idiótább dolog a földön, már rég megmondtam.

nils holgersson 2012.06.13. 23:39:48

@szanalmas: és jól megmondtad. nem lennék most gascoigne, matthäus vagy maradona helyében.
süti beállítások módosítása