Lehetne még tovább vizsgálni, hogy Elm vajon hányszor ment át a félpályán vagy hogy Mikael Olsson-ról hangos röhögés kíséretében tett-e le végleg a korábban érdeklődő Chelsea, amikor arra lettek figyelmesek, hogy egy Jarmalenko nevű faszit nem tud megállítani. De nekünk már előre kell tekinteni. Az ángliusok elleni feltöltődést pedig mi sem szolgálhatja jobban, mint ha a válogatott kimegy a leglelkesebb szurkolóinkhoz, élvezi a szeretetüket, erőt merít az odaadásukból.

AvLZu5nCAAAGaZH.JPG

Gyakran elhangzik a vád, hogy a skandináv szurkolók úgy viselkednek, mintha grillezni mennének a meccsre, de ez persze nálunk koránt sincs így. Bármikor hozunk mi is tízezer spiccesebb bokszbajnokot, csak nekünk kijárnak a minőségi csöcsmacáink is. Mondhatni tökéletes az összhang, kikért akartok gólokat rúgni, ha nem értünk?

Lesz minden: csúcsra járatott tömeg, piró (jó,ez lehet, hogy az Eb-n nem fog menni, de soha ne mondd, hogy soha), sálazás, bulák, hangulat, mit kívánhatna még az egyszeri futballista - azonnal kapjátok össze magatokat!

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: csajszik pihi ultrák

A bejegyzés trackback címe:

https://svedtorna.blog.hu/api/trackback/id/tr454585186

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása