Jóslatok

2012.06.18. 12:45 nils holgersson

Bróhahaha, az összes eddigi jóslatunk hozzávetőleg olyan szinten igazolódott be, mint a Nők Lapja horoszkóp rovata, nem játszott Hysén, behozták a gyalázatos játéka után ismét Rosenberget, Toivonen jó formájára már ő is csak a youtube-ról emlékszik, azt megmondani pedig, hogy kapunk majd béna gólokat kb. annyi előrelátás kell, mint most megírni Matolcsy évértékelő beszédét.

Egyetlen egy dolog jött be, az igazi futballista nyilatkozata. Kár, hogy két vesztes meccset kellett rá várni, és nem valami alázó 3-0 után bökött oda valakinek Zlatan, de ez még így is tökéletes. Frappáns, egy leheletnyit bunkó, de igazán őszinte. Mennyivel izgalmasabb lenne a foci, ha Sanyi néha azt mondaná, amit tényleg gondol vagy mennyivel szerethetőbb lenne Németh Krisztián, ha többé nem próbálna okoskodni a semmiről. Kovács Kálmánt vagy Trapattonit is mindenki szereti.

 

Szólj hozzá!

Címkék: jóslás ibrahimovic

A bejegyzés trackback címe:

https://svedtorna.blog.hu/api/trackback/id/tr384595702

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása